Кефірні оладки з яблуками - Image

Кефірні оладки з яблуками

Number of servings: 8Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Всі добре знають оладки. Всі їх люблять , особливо діти . Оладки поширені в усьому світі. Тільки готують їх по- різному і по- різному називають . Але в слов'янській кухні ці смажені коржики з рідкого тіста , замішаного на воді або молоці називають оладками , які оспівані в російській народній творчости . Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати оладки на кефірі та соді. Ці інгредієнти додадуть особливої ​​пишності нашим оладки . Їх буде набагато смачніше їсти. Оладки з яблуками потрібно подавати з медом або варенням , обов'язково приставивши до них сметану. Не сумнівайтеся , це класичне слов'янське блюдо дуже порадує вас і ваших рідних.

Ingredients for the recipe

Zarog Kefir 2.5% 870g
58.00 - 59.80

Zarog Kefir 2.5% 870g

870 g

Ingredients

Zarog Kefir 2.5% 870g

500 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Baking Soda 500g

3 г.

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

300 г.

Preparation steps

01

Яйця трохи збити з цукром. Змішати їх з кефіром.

02

Борошно з содою просіяти і додати до кефірної маси. Яблука помити і натерти на крупній тертці. Зайвий сік віджати.

03

Довести тісто до однорідної консистенції. Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду і смажити по 1 хвилині з кожної сторони.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min