Харіра (марокканський суп із бараниною) - Image

Харіра (марокканський суп із бараниною)

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Перше і друге в одній тарілці. І багато-багато пряних спецій. Так кажуть про харіру – культовий марокканський суп з бараниною. Ця північноафриканська страва є головним частуванням в період священного Рамадану. Рецепт складний, але від цього не менш цікавий. Харіра здивує Вас багатством неповторних ароматів і насиченим смаком. А яскравий вигляд цього незвичайного супу буде радувати око. Правильно приготовлена баранина подарує страві божественний аромат. Страва для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. І наостанок невелике нагадування: не забудьте замочити нут на ніч у воді кімнатної температури на вісім-дванадцять годин.

Ingredients for the recipe

Lamb Rib
159.00

Lamb Rib

per 1 kg

Ingredients

Lamb Rib

450 г.

Eco Turmeric 20g

1 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

1,5 ч. л.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Ginger

0,25 ч. л.

Pripravka ground red pepper 20g

0,25 ч. л.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

2 ст. л.

Celery Root

150 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Cilantro 70g

100 г.

Red Onion

1 шт.

Pink Tomato in Packing

800 г.

Akvulya Still Water 2l

1,4 л.

Metro Chef Green Lentil 500g

150 г.

Chickpea

420 г.

Akura Vermicelli from Green Beans 150g

110 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

1 шт.

Preparation steps

01

Кінзу і цибулю нарізати. Велику каструлю поставити на маленький вогонь, покласти в каструлю баранину, всипати куркуму, чорний перець, корицю, імбир, червоний перець, нарізані цибулю і кінзу, а також маргарин. Постійно помішуючи, готувати 5 хвилин.

02

Помідори нарізати кубиками, сік від помідорів злити, додати помідори в каструлю. Перемішати інгредієнти в каструлі, варити протягом 15 хвилин.

03

Сік з помідорів влити в каструлю, влити воду, додати сочевицю, довести до кипіння, варити протягом 2 годин на маленькому вогні.

04

За 10 хвилин до кінця приготування збільшити вогонь, всипати в каструлю нут і вермішель, варити 10 хвилин, до повної готовності вермішелі.

05

Додати в суп збиті яйця і сік лимона, перемішати, варити протягом 1 хвилини до готовності яєць.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тажин з бараниною та овочами

Тажин з бараниною та овочами

8

1 h 30 min