
Форікол - баранина по-провански
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tetri Saperavi Red Dry Wine 0.75l
2 ст.
Packed Potatoes
4 шт.
Merino Pitted Olives
150 г.
Rosemary
1 гілочка
Chumak Tomato Paste 25% 300g
1 ст. л.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Parsley 70g
3 гілочки
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Lamb Loin on Bone
800 г.
Bay Leaf
1 шт.
Orange
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Young Onions
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо вимити, нарізати великими шматками, покласти в миску і залити червоним вином. Додати розкришений лавровий лист, кілька листочків розмарину і залишити на ніч.
02
Наступного дня цибулю, часник і картоплю очистити. Цибулю нарізати товстими півкільцями, картоплю - великими шматками, часник роздавити. Перець вимити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо вийняти із маринаду, не обсушувати, обсмажити в 1 ст. л. розігрітої рослинної олії, часто перевертаючи, 8 хв. Маринад зберегти.
03
Перекласти м'ясо в каструлю. У сковороду, де смажили м'ясо, додати олію, що залишилася, і обсмажити цибулю, часник і перець, 5 хв. Викласти в каструлю з м'ясом.
04
Влити половину маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на сильному вогні 5 хв. Влити маринад, який залишився, покласти листочки розмарину і оливки. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і тушкувати 1,5 год.
05
Додати картоплю і готувати ще20 хв. Переставити в прохолодне місце і залишити до наступного дня. Наступного дня розігріти, додавши апельсинову цедру і листочки петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)