
Австрійський райндлінг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Homemade Butter
4 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
8,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2 ст. л.
Salt Egypt
5 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3,5 ст. л.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Walnut
1,5 ст. л.
Ronik Dates 1kg
50 г.
Raisins
1,5 ст. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Фініки дрібно нарізати, висипати в миску, додати до них родзинки, залити коньяком, маринувати суміш протягом 1 години.
02
Нагріти молоко, додати в нього попередньо змішані дріжджі з коричневим цукром. Додати в суміш борошно, вершкове масло кімнатної температури, вбити яйце, посолити і додати аніс. Замісити тісто, воно не повинно бути рідким, при необхідності додати борошно. Залишити тісто на деякий час, щоб воно піднялося, потім розім'яти і знову залишити підніматися.
03
Розкачати на столі лист тіста товщиною в 1 см. Змастити топленим вершковим маслом, присипати цукром, корицею і сумішшю з родзинок, а також подрібненими горіхами.
04
Згорнути в рулет начинений лист тіста, викласти у змащену вершковим маслом форму, по колу (форма повинна бути з отвором в центрі).
05
Поставити в духовку на 45-50 хвилин, випікати при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)