
Апельсиновий соус до млинців
Хто не любить апетитні млинчики?! Ніжна і смачна страва з успіхом завоювала нашу любов. Звичні нам тонкі млинці з'їдаються з варенням або зі згущеним молоком. Італійці винайшли свій дивовижний і незвичайний вид заправки млинчиків з апельсином і коньяком. Думаю, ви також ризикнете поекспериментувати зі звичними домашніми млинцями. І правильно зробите, смакота невимовна. Імпровізувати з апельсиновим соусом можна як завгодно, адже він може стати не лише ідеальною підливкою для млинчиків, а і для оладок, бісквітів, печива. З функцією "урізноманітити" - десертний соус впорається на відмінно, без сумнівів. А хто ще сумнівається, пропонуємо приготувати, і негайно розвіяти свої сумніви!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Dr.Oetker Corn Starch 200g
5 г.
Homemade Butter
30 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 мл.
Preparation steps
01
Апельсини помити і очистити від цедри. Видавити сік із м'якуша в склянку.
02
Закарамелізувати цукор: поставити сковороду на вогонь, всипати цукор. Після, додати вершкове масло і змішати між собою інгредієнти.
03
У суміш додати натерту цедру апельсина. У сік з апельсина додати коньяк, крохмаль і перемішати. Апельсинову суміш влити в сковорідку до цедри. Зменшити вогонь.
04
Варити до легкого загусання, періодично помішуючи 5 хвилин. Апельсиновий соус до млинців готовий! Млинці можна тушкувати в цьому соусі і поливати перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)