
Десертний кардамоновий крем
Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Banka Spetsiy Ground Cardamom 150g
1 ст. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Spice Cinnamon Ground
1/3 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Preparation steps
01
У вершки додати лимонний сік і збити.
02
Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.
03
Збити всі інгредієнти разом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)