
Гострі запечені картопляні шматочки
Картопля - це чи не найпопулярніший овоч нашої кухні. Як багато існує страв, в яких використовують картоплю. Та й самим можна ще придумати не менше. А все через те, що цей інгредієнт не примхливий, його легко купити в супермаркеті в будь-яку пору року. Ось і ще один рецепт, як швидко приготувати картоплю, витративши при цьому мінімум зусиль. Один із плюсів цього рецепта це те, що готується картопля в духовці, а значить, вона практично не втрачає своїх корисних властивостей. Часник додає свій аромат і смак цій страві, ну а різні спеції (ваші улюблені) доповнюють її. Так що зробити смачну вечерю досить просто.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Garlic
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Скласти картоплю в миску, додати за смаком сіль і перець. Духовку розігріти до 230°C градусів.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати часник до картоплі, перемішати і викласти на деко. Покласти деко в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores