
Шоколадний мармуровий чізкейк
Ingredients for the recipe
Ingredients
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
150 г.
Homemade Butter
125 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
250 г.
Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g
750 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Поставити шоколад (бажано гіркий) на водяну баню, доки він повністю не розтане.
02
Підготувати форму для випікання (часто, це кругла ємність діаметром 22 см., висота - 6 см.). Вирізати пергамент по діаметру основи і вистелити ним дно форми. Боки змастити вершковим маслом.
03
Розтоплене вершкове масло (75 г.) з'єднати з бісквітною крихтою. Додати трохи ванільного цукру (1 ч. л.) і перемішати. Викласти бісквітну основу на дно форми. Столовою ложкою розподілити основу по усьому діаметру. Поставити охолоджуватися в холодильник.
04
Перейти до приготування сирного крему. Вершковий сир треба злегка розм'якшити (це можна зробити за допомогою ложки або лопатки). До сиру додати 250 г. цукрової пудри і збити міксером. Повинна вийти пишна і стійка маса. В отриману масу додати 1 ч. л. ванільного цукру і 2 яйця. Все перемішати.
05
У миску до розтопленого шоколаду підмісити 1/3 частини сирної маси. Перемішати лопаткою.
06
Дістати форму з холодильника. Зверху бісквітної основи викласти білу сирну масу. Розрівняти по усьому діаметру.
07
У кондитерський мішок помістити шоколадну масу. Вставити мішок у середину сирної маси і круговими рухами викласти шоколад. За допомогою ножа зробити розводи. Виходить малюнок схожий на "мармур".
08
Відправити чізкейк випікати в духовку на 60 хв. при температурі 160ºС. Готовий десерт не виймати відразу, дати постояти 15 хв. Потім вийняти з духовки. Коли він трохи охолоне, витягнути з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)