
Реберця, тушковані в кавово-перцевому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Chili Pepper
1,5 шт.
Akvulya Still Water 2l
6,5 ст. л.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Garlic
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ч. л.
JohnTop Lime Juice 230ml
за смаком
Chorna Karta Classic Ground Coffee 225g
1,5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180ºС. Перці чилі очистити. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти перці в воду, варити протягом 20 хвилин. Викласти перці на паперовий рушник, обсушити.
02
Перекласти перці в чашу блендера, покласти також подрібнену цибулю, часник, додати мед, сік лайма, 1 ч. л. солі і меленого чорного перцю. Подрібнити суміш до стану пюре.
03
Натерти ребра сіллю і перцем. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти на неї ребра, обсмажити протягом 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
04
Покласти обсмажені ребра в каструлю, в один шар. Викласти на ребра в каструлі пюре із блендера, поставити на вогонь, тушкувати 5 хвилин, перевертаючи ребра. Додати в каструлю каву і воду, довести до кипіння.
05
Накрити каструлю зверху фольгою, поставити в духовку на 3-3,5 години до м'якості ребер.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)