Кабачки по-грецьки - Image

Кабачки по-грецьки

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Батьківщина кабачка - Південна Америка, де його культивували індіанці. До Європи цей овоч прийшов тільки в XVI столітті. Він вельми універсальний, тому що поєднується з безліччю інгредієнтів. Прекрасно кабачок гармонує і з іншими овочами. В основі цього рецепта лежать, звичні для нас, смажені кабачки. Завдяки додаванню овочевої суміші блюдо отримує пікантний кисло-солодкий смак. Це легке літнє блюдо, яке чудово підійде як на сніданок, так і на обід і навіть на вечерю. До столу кабачки по-грецьки можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді.

Ingredients for the recipe

Squash
19.90 - 35.70

Squash

per 1 kg

Ingredients

Squash

120 г.

Top Grade Wheat Flour

5 г.

Spinach Bunch100g

20 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Lollo Bionda Green Salad

10 г.

Packaged Green Peppers

20 г.

Parsley 70g

5 г.

Pink Tomato in Packing

75 г.

Salt Egypt

3 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

25 г.

Preparation steps

01

Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружечками впоперек плоду товщиною в 1 см. У миску висипати трохи борошна, обваляти кабачки в борошні. Поставити сковороду з олією на вогонь, розігріти, обсмажити трохи кабачки.

02

Нарізати зелену цибулю, обсмажити на олії. Додати в сковороду до цибулі нарізаний шпинат, салат, болгарський перець, петрушку, нарізані помідори, тушкувати протягом 10-15 хвилин.

03

Посолити і поперчити овочеву суміш на сковороді, залити овочевою сумішшю кабачки, поставити в духовку, готувати 15-20 хвилин. Подавати попередньо трохи охолодивши суміш.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min