
Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою
Напевно, ті талановиті кондитери, кулінарній фантазії яких належить цей неповторний шоколадний пиріг, гідні найвищої нагороди – суспільного визнання. Адже готувати цю прекрасну випічку – суцільне задоволення: просто, швидко, не клопітно. Навіть діти впораються з цим нехитрим завданням. А необхідні інгредієнти обов'язково знайдуться в арсеналі у будь-якої господині. Не дарма кажуть, що все геніальне – просто. Результат, який Ви отримаєте, перевершить всі очікування: ніжний шоколадний бісквіт зі хрусткою скоринкою, що нагадує потріскану шоколадну землю, присипану першим, самим білим снігом – цукровою пудрою, подарує Вам і Вашим рідним неповторні хвилини задоволення. Саме час ставити чайник.
Ingredients
Шоколад темний
200 г.
Масло вершкове
100 г.
Борошно пшеничне
60 г.
Молоко
30 мл.
Цукор
150 г.
Яйце куряче
3 шт.
Пудра цукрова
20 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Білки відокремити від жовтків. Жовтки з цукром збити в пишну масу.
02
Додати до яєчної суміші шоколадну, потім просіяти борошно і перемішати до однорідної консистенції. Білки збити з цукром. Додати білки в тісто і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 20-25 хвилин. Коли він буде готовий і трохи охолоне, то присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores