
Шоколадне печиво з фісташками
Якщо Ви небайдужі до шоколаду – обов'язково побалуйте себе цим печивом. Смакота – не відірватися. Шоколадне печиво з тонким горіховим смаком досить-таки захоплююче готувати. Змішавши всі компоненти, Ви отримаєте рідке тісто, яке неможливо викласти за допомогою ложки порційно: воно розтечеться. Тому виливаємо його у велику форму і отримуємо одну печенюшку значних розмірів, яку після приготування необхідно поділити на частини. А яке воно красиве. Той, хто не знає, що перед ним свіжоспечене печиво, напевно подумає: «Яка цікава шоколадка: товста, рельєфна, знизу доверху всіяна фісташками». Тепер Ви знаєте секрет, як здивувати рідних і гостей. Дійте.
Ingredients
Шоколад темний
200 г.
Цукор коричневий
180 г.
Яйце куряче
2 шт.
Фісташки
150 г.
Масло вершкове
40 г.
Борошно пшеничне
60 г.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу.
02
Постійно помішуючи, додати шоколадну масу в яєчну. Фісташки очистити, крупно нарізати і обсмажити близько 2-3 хвилин на сухій сковороді. Додати фісташки до яєць і шоколаду. Духовку розігріти до 200°C.
03
Борошно просіяти і додати в шоколадну масу. Довести тісто до однорідної консистенції. Форму застелити пергаментним папером. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати печиво близько 30-40 хвилин, а потім дістати і розрізати на квадратики.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores