
Млинці зі шпинатом і чотирма сирами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
4,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Akvulya Still Water 2l
2,5 ст. л.
Homemade Butter
1,5 ст. л.
Bay Leaf
0,5 шт.
Domestic Cream 40%
1,5 ст. л.
Spinach Bunch100g
400 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
4,5 ст. л.
Igor Blu Sweet Gorgonzola Cheese 48%
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
3 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Mozzarella Cheese Lel 45%
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати 150 мл. молока і воду. Окремо в миску просіяти 3,5 ст. л. борошна, посолити. Сформувати гірку, в середині зробити ямку, вбити в неї яйця, поступово вливати в ямку молочну суміш, не перестаючи змішувати. Додати в суміш 1 ст. л. розтопленого вершкового масла, ретельно перемішати тісто.
02
На розігрітій сковороді в олії насмажити млинці із приготованого тіста.
03
У розігріту сковороду налити молоко, що залишилося, вершкове масло і борошно, додати лавровий лист, довести соус до кипіння. Додати за смаком сіль і перець, додати мускатний горіх. Зменшити вогонь, тушкувати ще 2 хвилини, влити вершки, перемішати. Соус приготовлений.
04
У миску викласти шпинат, додати сири, поперчити за смаком, перемішати. Всипати нарізану цибулю, влити 4 ст. л. соусу. У кожен приготований млинець викласти начинку зі шпинату, загорнути в рулет.
05
Перекласти млинцеві рулети зі шпинатом в змащену маслом форму для випікання, поставити на 25-30 хвилин у духовку, випікати при температурі 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)