
Апельсиново-мигдальний кекс
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
2 шт.
Homemade Butter
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
30 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Dobryk Baking Powder
30 г.
7 Flour 1kg
400 г.
Almond
150 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
300 г.
Pripravka Vanilla 2g
1/3 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1/3 ч. л.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
2 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
15 мл.
Preparation steps
01
Цедру апельсина натерти на тертці, а сік віджати. Вершкове масло збити з цукром.
02
Додати ванільний цукор, яйця і збити. Борошно змішати з розпушувачем, підмішати до збитої маси і влити вершки.
03
Горіхи подрібнити і додати в тісто. Влити апельсиновий сік, додати цедру і ванілін і добре перемішати. Додати коньяк.
04
Форму змастити маслом і викласти в неї тісто, поставити в духовку на 50 хвилин при 170°C.
05
Білки збити з додаванням цукрової пудри і соком лимона. Полити остиглий кекс глазур'ю і дати застигнути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)