
Тропічне морозиво з йогурту
Тропічне морозиво з йогурту в виснажливу літню спеку – це саме те, що Вам потрібно. Смачне, холодне, що тане в роті. Щасливі спогади з дитинства... Однак, Ви не наважуєтеся на процес приготування морозива вдома? Насправді це дуже просто. А результат Вас приємно здивує. Краще всього використовувати натуральний йогурт. Ставити остигати майбутнє морозиво можна в креманках або в формах. В останньому випадку необхідно відправити суміш в морозильну камеру на чотири години, попередньо всунувши палички у форми. Щоб морозиво легше було звільнити з форми, потримайте її в гарячій воді пару секунд.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Freshme Orange Juice 0.5l
70 мл.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
SantaVita Dried Bananas 100g
2 шт.
Lime
1 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
210 мл.
Preparation steps
01
Вичавити сік з лайма. Зняти цедру лимона.
02
Змішати в чаші блендера йогурт, апельсиновий сік, нарізані банани, цедру лимона, 1 ст. л. соку лайма. Подрібнити до однорідної маси.
03
Перелити суміш у креманки, поставити в холодильник на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)