Салат із селери, петрушки і граната - Image

Салат із селери, петрушки і граната

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Відмінна ідея для легкого, свіжого і швидкого обіду. Особливо цей чудовий салат оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Дорогоцінні камені граната, що потопають у зелені, під ароматним соусом з оливкової олії і лимонного соку – що може бути смачніше і корисніше? Даний салатик прекрасний в якості самостійної страви, але і складе прекрасну компанію відвареній рибі або курячому філе. Експериментуйте. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.

Ingredients

Селера

500 г.

Петрушка

100 г.

Гранат

200 г.

Лимон

20 г.

Олія оливкова

40 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Селеру помити і нарізати часточками. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Лимонний сік змішати з оливковою олією і перцем. З граната витягти зерна, додати заправку і все перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min