Пісний яблучний пиріг - Image

Пісний яблучний пиріг

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

У період посту багатьом досить важко відмовитися від солоденького. Необхідність у виключенні з рецептури пісних страв таких інгредієнтів як молоко, кефір, яйця, дещо звужує звичну різноманітність рецептів десертів і випічки для таких випадків. Однак не поспішайте засмучуватися: Вашій увазі випічка, яка нікого не залишить байдужим – яблучний пиріг. Йому можна дати заслужене ім'я – «відпочинок господині», а все завдяки оригінальному способу приготування: запропонований пиріг насипний. Рідкого тіста як такого немає, необхідно всього на всього з'єднати сухі продукти і чергувати шари з яблучками. У підсумку Вас очікує неповторна комбінація злегка вологої начинки і ніжного розсипчастого краю.

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г

Цукор

200 г

Розпушувач

5 г

Кориця

5 г

Крохмаль картопляний

10 г

Крупа манна

200 г

Яблука

1 кг

Preparation steps

01

Змішати борошно, цукор, корицю, манну крупу і крохмаль. Яблука помити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Форму застелити пергаментним папером.

02

На папір викласти шар сухої суміші, а на неї натерті яблука. Шари повинні бути не дуже товстими, 2-3 мм. Так чергувати шар за шаром, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху повинен бути сухий шар.

03

Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити в духовку форму з пирогом і випікати близько 40-45 хвилин. Щоб пиріг не розсипався, розрізати його слід після того, як він повністю охолоне.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Пісний яблучний пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua