
М'яке шоколадне печиво з М&М's
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
72 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
5 г.
Salt Egypt
3 г.
Baking Soda 500g
2 г.
Homemade Butter
115 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Cosmia Shower Milk with Vanilla and Oat Milk Extracts 750ml
5 г.
Preparation steps
01
Нагріти духовку до 175°С. 2 деко застелити папером для випікання. В середнього розміру мисці змішати всі сухі інгредієнти крім 2 видів цукру. Міксером збити масло з 2 видами цукру на середній швидкості близько 3 хвилин.
02
Збити яйце та екстракт ванілі. Увімкнути міксер на низьку швидкість та поступово засипати борошняну суміш. Перемішати до однорідної маси та додати M&M's. Викласти чайною ложкою невеликі порції тіста на деко на великій відстані один від одного.
03
Випікати 8 хвилин, щоб схопилися краї печива (центр буде виглядати недопеченим - це нормально). Охолодити печиво протягом кількох хвилин на решітці, а потім перекласти та дати їм охолонути повністю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)