
Шоколадно-апельсинові мафіни з шоколадним ганашем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
65 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
5 ч. л.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Baking Soda 500g
1 г.
Salt Egypt
1 г.
Zarog Kefir 2.5% 870g
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Orange
1 шт.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
60 г.
Homemade Butter
7 г.
Auchan Сream 30% 200ml
30 мл.
Fresh Mint Bundle 50g
для прикраси
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
У миску просіяти борошно і какао-порошок, а також розпушувач і соду. Всипати сіль.
03
У другій мисці змішати кефір з цукром, влити заздалегідь розтоплене вершкове масло (охолоджене). Додати ванільну есенцію, 1 ч. л. апельсинової цедри і 30 мл. апельсинового соку. Перемішати ретельно всі компоненти.
04
Змішати разом дві суміші з різних мисок, додати вже в загальну суміш 1 ст. л. подрібненого шоколаду. Викласти масу по формочках для кексів. Випікати протягом 25 хвилин.
05
Для приготування ганаша, необхідно скласти в миску шматочки шоколаду, який залишився. Влити до шоколаду нагріті вершки, через 5 секунд, змішати, додати нарізане на шматочки вершкове масло. Накрити суміш харчовою плівкою, остудити.
06
За допомогою кулінарного мішка, викласти трохи ганаша на кожен мафін. Прикрасити апельсиновим конфітюром і листочком м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)