Швидкий бісквітний рулет - Image

Швидкий бісквітний рулет

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вашій увазі рецепт простого і швидкого десерту - бісквітний рулет з начинкою з джему зі збитою сметаною. Хоча начинку можна повністю варіювати на свій смак - це може бути як запропоноване нижче поєднання сметани і джему, так і подрібнене фруктове пюре, будь-який крем за вашим бажанням (шоколадний, сметанний, кокосовий, вершковий, йогуртовий, масляний, заварний), згущене молоко (особливо варене) та інше. Зверху рулет можна прикрасити розтопленим шоколадом, глазур'ю, горіхами, кокосовою стружкою, ягодами і фруктам. А ще можна просочити рулет лікером, вином або іншим алкоголем з сиропом, це додасть десерту пікантності.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Litniy Med Honey 750g

20 г.

Baking Soda 500g

5 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Lemon

100 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 г.

Veres Apricot Jam 370g

250 г.

Preparation steps

01

Збити міксером яйця, цукор (частину), мед, просіяні борошно і соду. Духовку розігріти до 200. На деко, застелений пергаментним папером, вилити тісто і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 7 хвилин.

02

Сметану збити з цукром. Лимон помити і зняти цедру. Додати в сметану цедру і джем. Нанести шар начинки на бісквіт і згорнути рулетом. Дати мінімум 15 хвилин просочитися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min