
Швидкий бісквітний рулет
Вашій увазі рецепт простого і швидкого десерту - бісквітний рулет з начинкою з джему зі збитою сметаною. Хоча начинку можна повністю варіювати на свій смак - це може бути як запропоноване нижче поєднання сметани і джему, так і подрібнене фруктове пюре, будь-який крем за вашим бажанням (шоколадний, сметанний, кокосовий, вершковий, йогуртовий, масляний, заварний), згущене молоко (особливо варене) та інше. Зверху рулет можна прикрасити розтопленим шоколадом, глазур'ю, горіхами, кокосовою стружкою, ягодами і фруктам. А ще можна просочити рулет лікером, вином або іншим алкоголем з сиропом, це додасть десерту пікантності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Litniy Med Honey 750g
20 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Lemon
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Veres Apricot Jam 370g
250 г.
Preparation steps
01
Збити міксером яйця, цукор (частину), мед, просіяні борошно і соду. Духовку розігріти до 200. На деко, застелений пергаментним папером, вилити тісто і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 7 хвилин.
02
Сметану збити з цукром. Лимон помити і зняти цедру. Додати в сметану цедру і джем. Нанести шар начинки на бісквіт і згорнути рулетом. Дати мінімум 15 хвилин просочитися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores