Кукурудзяний хліб з чилі - Image

Кукурудзяний хліб з чилі

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кукурудзяний хліб з чилі - це один із різновидів хліба. Печеться він на основі кукурудзяної муки. Традиційно цей хліб поширений на території Мексики і північної Америки. Хліб виходить не тільки розсипчастим, смачним, а й корисним. Адже кукурудзяне борошно - це багате джерело вітамінів і мікроелементів. Кукурудзяне борошно насичене вітамінами групи B, Е, А, РР, які дуже корисні для жіночої статі. Вони благотворно впливають на стан волосся і шкіри і допомагають впоратися з депресією. Робиться кукурудзяний хліб з чилі елементарно, а результат виходить відмінний. Він ідеально підходить до м'яса і дуже добре поєднується з підливами. Смак хліба прекрасний, чудовий. Хліб виходить дуже пишним і пікантним.

Ingredients

Кукурудзяне борошно дрібного помелу

250 г.

Борошно пшеничне

0,5 ст.

Негострий червоний чилі

2 шт.

Яйця

2 шт.

Молоко

2 ст.

Вершкове масло

50 г.

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Сода

0,5 ч. л.

Сіль

2 ч. л.

Мускатний горіх (натертий)

щіпка

Preparation steps

01

Чилі очистити від насіння і білої м'якоті, нарізати довгими тонкими смужками. Яйця збити в піну, змішати з молоком і розтопленим вершковим маслом.

02

В іншій мисці змішати просіяне борошно, соду, сіль і, ретельно перемішуючи, всипати в яєчно-молочну суміш. Додати кукурудзяну крупу і чилі. Вимісити, щоб не було грудок.

03

Викласти прямокутну форму для кексу промасленим пергаментним папером і влити тісто. Випікати при температурі 200°С, поки верх не стане твердим, 25-30 хв. Трохи остудити і вийняти з форми. Посипати зверху тонко нарізаним чилі і крупною сіллю. Подавати теплим з сиром і яйцями.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Кукурудзяний хліб з чилі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua