
Медові груші в листковому тісті
Апетитні медові грушки в листковому тісті – яскраве втілення кулінарного шедевра. Таке оригінальне застосування листкового тіста Ви ще точно не зустрічали. Гарні, а головне смачні фруктові ласощі займуть гідне місце на Вашому різдвяному солодкому столі і не залишиться без уваги гостей. Ароматний запах кориці, ванілі і гвоздики, що асоціюється у свідомості з новорічними святами, вмить підніме настрій. Щоб десерт виглядав більш ефектно, грушу слід подавати у вертикальному вигляді в пряному ароматному сиропі, в якому вона і варилася, з паличкою кориці. Груші виходять дивовижні – м'які, соковиті і тануть у роті. Скуштуйте і Ви цю незвичайну солодку закуску.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
4 шт.
Rud Leaf Frozen Dough
150 г.
Akvulya Still Water 2l
800 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Litniy Med Honey 750g
150 г.
Lemon
50 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
10 г.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
20 г.
Auchan Clove 10g
20 г.
Preparation steps
01
Груші помити і очистити. У каструлі змішати цукор, мед, воду і нагріти на маленькому вогні. Коли розчиниться цукор покласти груші, ваніль, скибочки лимона, корицю, гвоздику. Варити груші близько 20 хвилин до м'якості.
02
Тісто розкачати і нарізати на тонкі смужки. Замотати смужками тіста груші. Духовку розігріти до 190°C. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати груші близько 20 хвилин. Сироп уварити і подавати разом з грушами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores