
Гріссіні
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
2 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Sesame
4 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Підігріти воду, додати дріжджі і залишити на кілька хвилин.
02
Додати сіль і 1 ст. л. оливкової олії, перемішати. Поступово додавати борошно (200 г.), замісити тісто. Додати в тісто ще 1 ст. л. оливкової олії, перемішати.
03
Присипати робочу поверхню борошном, яке залишилось. Вимісити тісто. Покласти тісто у змащений оливковою олією посуд, накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину.
04
Розділити тісто на 4 частини, потім кожну четвертинку розділити на 5 частин. Кожен шматочок тонко розкатати, зробити форму жгутика, обваляти в кунжуті і морській солі.
05
Отримані жгутики викласти на пергамент для запікання. Випікати гріссіні в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)