
Смажена картопля з фетою і орегано
Страв з картоплі придумано чимало. Витончені знавці знають чимало рецептів, основа яких є картопля. Ось і ми на сторінках нашого сайту запропонуємо вам один з таких дивовижних рецептів. Готувати будемо страву "смажена картопля з фетою і орегано". Наша страва підійде навіть на вечерю. Здавалося б як!?? Смажена у фритюрі картопля на вечерю - це ж немислимо! Це ж катастрофа для фігури! Це не вкладається в голові! Але спокійно. Справа в тому, що ми будемо витягувати нашу картоплю з киплячої олії на паперові рушники. Таким чином, картопля, смажена у фритюрі віддасть весь непотрібний, зайвий, ненависний жир йому! - рушникові, а не вашим стегнам.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Packed Potatoes
440 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Auchan Oregano 20g
5 г.
Lemon
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. Розігріти оливкову олію (до кипіння) на сковороді або в каструлі. Опустити картоплю в сковороду і смажити близько 3-5 хвилин.
02
Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю дістати з фритюру і викласти на серветки або паперовий рушник. Сир розкришити.
03
Викласти картоплю на деко, посипати сиром, орегано і поставити в духовку. Запікати картоплю близько 5 хвилин. При подачі збризнути готову страву лимонним соком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores