
Десертна ковбаса з коньяком
Скажіть, чи є людина, яка не пам'ятає, як у дитинстві мами робили до свят смачні десертики. Мабуть, такі спогади вічні. І напевно один з улюблених таких десертів був "домашня солодка ковбаса". Але тепер-то ви самі собі господині і господарі, і готувати належить вже вам для своїх дітей або просто рідних. Тому ми прийшли до вас на допомогу, запропонувавши трохи змінений рецепт десертной ковбаси. У нашому рецепті для аромату і смаку можна додати коньяк. Може бути, що такий рецепт і не зовсім для дітей - подумаєте ви. Але якщо коньяку додати зовсім трохи, то він ніяк не подіє на організм, але при цьому своїм ароматом полонить всіх.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boiled Condensed Milk
200 г.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
400 г.
Homemade Butter
40 г.
Almond
40 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
10 мл.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Preparation steps
01
Половину печива подрібнити в блендері дуже дрібно, другу половину разом з мигдалем - крупно. Вершкове масло розтопити. Додати згущене молоко, масло, коньяк, какао. Довести тісто до однорідної маси.
02
З маси сформувати «ковбасу». Замотати її в харчову плівку і покласти в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею нарізати на скибочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores