
Курка в соусі барбекю з абрикосовим джемом
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст.л.
Garlic
2 зуб.
Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g
800 г
Veres Apricot Jam 370g
100 г
Salt Egypt
2,5 ч.л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
5 г
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,8 кг
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C градусів.
02
Розігріти оливкову олію в невеликому сотейнику на середньому вогні. Додати подрібнений часник і готувати 1 хвилину. Потім додати томати, джем, оцет і половину солі і перцю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин, поки соус злегка не загусне.
03
Тим часом, порізати курку на шматки, промити під холодною водою і добре просушити паперовим рушником.
04
Викласти у вогнетривку форму або на деко, посолити і поперчити рештою солі і перцю. Залити готовим соусом і поставити в духовку на 1 годину до готовності, 1 раз за час готування поливши соусом.
05
Подавати страву гарячою із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)