
Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками
Угорська кухня відома своїми лаконічними і простими, але в теж час вишуканими першими стравами. Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками – тому прямий доказ. Густий по консистенції, однак, легкий для шлунка супчик має насичений зелений колір і «шовкову» текстуру завдяки вмісту пюре зі шпинату. Цей надзвичайно корисний продукт називають «зеленим листовим королем». І не даремно, адже шпинат – справжнє джерело вітамінів, мінералів і цінних речовин. А фахівці з харчування по достоїнству віддають йому почесне перше місце серед усіх зелених овочів у рейтингу корисності. Ну, от як не приготувати такий цінний шпинатно-вершковий супчик?
Ingredients
Шпинат
500 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Масло вершкове
30 г.
Борошно пшеничне
3 ст.л.
Сіль
за смаком
Яйце куряче
2 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Вершки
250 мл.
Preparation steps
01
Шпинат відварити і подрібнити в блендері.
02
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити ріпчасту цибулю, додати до неї на сковороду борошно, перемішати.
03
Змішати воду, в якій варився шпинат із обсмаженою цибулею і шпинатним пюре. Поставити на вогонь, двести суміш до кипіння, варити до загустіння.
04
Додати сіль і перець за смаком. Влити вершки, помішуючи. Не доводити до кипіння. Вимкнути вогонь.
05
При подачі розлити по тарілках суп, покласти в кожну половинку звареного яйця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores