
Овочеве рагу в духовці під сиром
Вам набридли м'ясні важкі страви і хочеться розвантажити свій раціон чимось легшим, але в той же час дуже поживним і смачним. Тоді ми пропонуємо вам рецепт страви "овочеве рагу в духовці під сиром". Страва дуже проста у своєму приготуванні. Вона дуже поживна, незважаючи на відсутність у ній м'яса. Страва відмінно підійде для тих, хто сидить на дієті. Ще одним безперечним плюсом цієї страви є те, що її можна споживати у піст. Тому що в ній відсутні продукти тваринного походження. Отже, вам не буде потрібно м'ясо для приготування цієї страви, але незважаючи на це овочеве рагу, запечене в духовці під сиром, буде повноцінною вечерею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
2 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Zucchini
2 шт.
Garlic
3 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
250 г.
Packed Potatoes
500 г.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Auchan Oregano 20g
за смаком
Thyme, pc
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани, помідори, цукіні, картоплю добре помити, нарізати не великими скибочками. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати смужками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. Сир фета розкришити. Форму змастити оливковою олією, викласти овочі, полити олією, посипати спеціями і посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores