Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - Image

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.

Ingredients

Яловичина

340 г.

Вершковий сир

200 г.

Цибуля зелена

30 г.

Тортільї

4 шт.

Соус барбекю

100 мл.

Стебло селери

100 г.

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.

02

Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.

03

Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.

04

Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.

05

Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua