
Суп харчо
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Onion
3 шт.
Pink Tomato in Packing
500 г.
Steamed Rice
100 г.
Walnut
50 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Garlic
2 зубчика
Packed Red Hot Peppers
0,5 стручка
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2,5 л.
Preparation steps
01
Яловичину промити, видалити плівки і жили і нарізати невеликими порційними шматочками.
02
М'ясо залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння і зняти піну. Варити 2 години.
03
Підготувати овочі. Помідори пробланширувати 2-3 хвилини і зняти шкірку. Подрібнити блендером.
04
Цибулю дрібно нарізати.
05
В окрему каструлю покласти цибулю, додати соняшникову олію, тушкувати 10 хвилин на середньому вогні.
06
Перекласти м'ясо з бульйону в каструлю з цибулею і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин. Додати до м'яса з цибулею помідори і тушкувати 10-15 хвилин.
07
Бульйон процідити, влити в м'ясо і довести до кипіння.
08
Додати в суп харчо рис, перемішати і варити 10-15 хвилин.
09
Зелень нарізати. Подрібнити часник. Ядра грецьких горіхів злегка обсмажити на сухій сковороді до появи характерного запаху і очистити від шкірки.
10
Розтерти горіхи в ступці до однорідної пасти. Додати в суп харчо часник, горіхи, гострий перець, запашний перець, лавровий лист, сіль і варити 7-10 хвилин. Додати зелень і варити ще 2-3 хвилини. Дати супу харчо настоятися 5 хвилин і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)