
Лимонне суфле
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
Лимон розрізати навпіл і вичавити сік з обох половин.
02
Збити міксером яєчні жовтки, лимонний сік і половину цукру.
03
Потім додати борошно і ще раз збити міксером хвилини 3.
04
Потім ємність поставити на водяну баню і продовжити збивати міксером хвилин 8-10.
05
Зняти з водяної бані і знову збити тісто міксером на середній швидкості хвилин 10.
06
В окремій ємності збити яєчні білки з цукром, що залишився.
07
Поставити ємність зі збитими білками на водяну баню, почекати, поки розчиниться цукор.
08
Зняти з бані і продовжити збивати до міцної піни.
09
Половину збитих білків ввести в суміш зі збитими жовтками, а потім цю суміш додати до суміші збитих білків, що залишилася.
10
Акуратно наповнити сумішшю форми для запікання. Форми поставити в розігріту до 170°С духовку, хвилин на 15, поки суміш не підніметься і не стане золотистою.
11
Подавати суфле відразу ж, поки воно не опало, присипавши зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)