
Лазанья із лососем та шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
300 г.
Spinach Bunch100g
250 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г.
Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g
10 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
900 мл.
Homemade Butter
120 г.
Spice Nutmeg Ground
3 г.
Preparation steps
01
Філе лосося нарізати тонкими пластинами. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Шпинат промити.
02
Приготувати соус бешамель. Для цього в кастрюлі, на маленькому вогні, розтопити вершкове масло. Всипати борошно та перемішати, продовжуючи нагрівати масляно-борошняну суміш. Невеликими порціями влити 300 мл. холодного молока, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Перемішати соус до однорідності. Потрохи влити молоко, що залишилося та добре перемішати. Довести соус до кипіння, постійно помішуючи, та проварити 5 хвилин на слабкому вогні. Приправити «Бешамель» сіллю, перцем та мускатним горіхом, за смаком. Покласти шматочок вершкового масла (30 г.), перемішати та накрити кастрюлю кришкою.
03
В жароміцну нероз'ємну форму викласти кілька листів лазаньї. Зверху на них філе лосося, соус та твердий сир; потім знову листи, шпинат, соус та твердий сир. Викласти так кілька шарів. Верхній шар залити соусом, що залишився та посипати сиром. Запікати у розігрітій до 180°С духовці до золотистого кольору, 40 хвилин. Лазанью трохи охолодити, розділити на порції та подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)