
Смарагдовий джем із ківі
Цей незвичайного смарагдового кольору джем із ківі прийдеться до смаку і дорослим і дітям. Його можна подавати на десерт вранці, вдень і ввечері. Ваш малюк буде в захваті , якщо ви прикрасите кашу або сирну запіканку на сніданок. Спробуйте додати наш джем в свій фірмовий тортик замість крему. Він додасть виробу дивовижний тонкий з кислинкою смак і незвичайний запашний аромат. А якщо використовуєте його як начинку в пироги , результат отримаєте приголомшливий. Не знаєте , як освідчитися своєму коханому? Запросіть його на вечірнє чаювання і подайте до чаю пироги з джемом із ківі.Воні все скажуть за вас .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrasa Instant Gelatin 15g
2 пакетика
Flora Gold Kiwi, 2pcs
1000 г.
Lemon
0,5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1000 г.
Ukrasa Light Green Food Dye
1-3 краплі
Preparation steps
01
Простерилізувати банки і кришки.
02
Желатин замочити відповідно до вказівок на упаковці.
03
Ківі помити, почистити від шкірки і нарізати скибочками.
04
Збити ківі блендером і викласти в каструлю. Додати лимонний сік, перемішати.
05
Додати желатин і цукор, перемішати.
06
Поставити каструлю на слабкий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Варити 5-10 хвилин, поки джем не загусне.
07
Зняти з вогню і злегка охолодити. Можна додати в джем кілька крапель зеленого харчового барвника, щоб джем став смарагдовим.
08
Розлити гарячий джем по банках і закрити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)