
Варення із цитрусових із імбиром
Все більш популярним стає варення з цитрусових останнім часом. Адже воно й не дивно, багато господинь знають про корисність цитрусових. Та й мало того, варення приготоване з цитрусових славиться своїм незвичайним і незабутнім смаком. Тому останнім часом його можна побачити на столах кращих будинків нашої країни. Це стало не тільки модно, популярно і смачно, але це ще й дуже корисно. Не корисніше звичайно свіжих цитрусових. Але багато людей страждають високою чутливістю зубів і фруктові кислоти в свіжому вигляді для них неприпустимі. І варення для них є виходом. Тому для шанувальників цитрусових і володарів чутливих зубів представляємо варення із цитрусових із імбиром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
1 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Eco Powder Ginger
2 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
5 л.
Preparation steps
01
Апельсини помити. Зняти цедру без білої частини і залити окропом. Очистити фрукти від плівки. Нарізати невеликими шматочками, засипати цукром і додати до цедри. Залишити на 30 хвилин.
02
Варення поставити на вогонь, довести до кипіння. Висипати мелений імбир і варити, помішуючи, на невеликому вогні близько 40-50 хвилин (до загустіння).
03
Простерилізувати банки. Варення ще раз довести до кипіння і гарячим розкласти в банки, закрити кришкою і залишити на столі кришкою вниз до охолодження.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)