
Гречані котлети
Виявляється, смачні і соковиті котлетки можна приготувати не тільки з м'ясного фаршу. Головним інгредієнтом пропонованих котлет є корисна універсальна крупа – гречка. Вони не містять молока, яєць і навіть борошна, тому стравою вдосталь можуть насолодитися вегетаріанці. За зовнішнім виглядом котлети з гречки практично неможливо відрізнити від м'ясних котлет. І найголовніше: щоб приготувати таку страву, Вам не потрібно багато часу і дорогі інгредієнти. Не дивлячись на легкість і простоту рецепта, вони виходять дуже смачними як холодні, так і гарячі. Ці дієтичні котлетки можна подати до будь-якого гарніру або в якості самостійної страви, поливши їх грибним соусом.
Ingredients
Крупа гречана
100 г.
Печериці
150 г.
Цибуля ріпчаста
60 г.
Зелень
20 г.
Рослинна олія
20 мл.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Гречану крупу відварити в підсоленій воді до готовності. Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити.
02
Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обсмажити до золотистого кольору. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Мокрими руками сформувати котлети і обсмажити на олії по кілька хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores