
Банановий чізкейк без випічки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Milk 2.5% 900g
2 ст. л.
Cottage Cheese 9%
400 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Litniy Med Honey 750g
4 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Dobryk Gelatin 15g
8 г.
Banana
2 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком.
Preparation steps
01
Форму для випікання, краще роздільну, діаметром близько 22 см., прокласти пергаментним папером (і бортики теж), яку попередньо змастити олією.
02
Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати до нього молоко і масло, яке попередньо розтопити на повільному вогні.
03
Все добре перемішати і масу, викласти у форму на дно і розрівняти її. Потім форму прибрати в холодильник.
04
Банани очистити і розтовкти виделочкою до однорідного пюре.
05
Желатин розчинити в лимонному соці і нагріти його на водяній бані, щоб він розійшовся. Розчинений желатин змішати з банановим пюре і перемішати. Масу прибрати в холодильник хвилин на 10, щоб вона схопилася, але щоб не перетворилася в желе.
06
Сир протерти через сито і додати цедру лимона, сметану, мед. Все трохи збити вінчиком.
07
Окремо збити вершки з ванільним цукром.
08
Потім змішати сир, бананове пюре і збиті вершки і добре збити. Після чого масу, що вийшла, викласти в застиглу форму і знову форму прибрати в холодильник, бажано на ніч.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)