Аджика з кабачків - Image

Аджика з кабачків

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Класична аджика прийшла в нашу кухню з далекої Абхазії. Там вона з самого початку готувалася з часнику, перцю і спецій. Але проходить час, винаходиться багато нових рецептів страв і багато господинь теж вирішили не зупинятися на досягнутому. І трішки видозмінили класичний варіант аджики. Тому сьогодні ми маємо такий прекрасний привід, щоб запропонувати вам рецепт аджики з кабачків. І помідори, і кабачки дуже корисні і смачні. І це не дивно, адже, велика кількість пектинів і клітковини, що містяться в цих овочах, стимулює і прискорює процес травлення. А смак аджики виходить дуже ніжний і ні з чим незрівнянний. Всі ці переваги повинні переконати вас у правильності обраної вами страви.

Ingredients for the recipe

Squash
19.90 - 35.70

Squash

per 1 kg

Ingredients

Squash

3 кг.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

250 мл.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

10 ст. л.

Salt Egypt

3,5 ст. л.

Vinegar 9% 1l

4,5 ст.

Garlic

2 шт.

Dill 70g

1 пуч.

Red Chili Pepper

1 шт.

Preparation steps

01

Кабачки очистити, подрібнити блендером і дати настоятися 2 години.

02

Потім додати в пюре томатну пасту, олію, розведені в 1 ст. води.

03

Часник, петрушку і червоний перець подрібнити в бледері і додати до кабачків. Також додати оцет і сіль.

04

Варити аджику 10 хвилин.

05

Готову аджику розкласти по банках і закатати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

4

1 h 5 min