
Салат із шпинату з мигдалем і помідорами
Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини. Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
100 г
Cherry Mix Tomatoes 300g
200 г
Fresh Royal Champignons
200 г
Almond
30 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.
02
Помідори черрі промити і розрізати навпіл.
03
Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.
04
Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.
05
Заправити цим соусом салат і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores