
Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Iceberg Lettuce
200 г.
Piece Salmon
100 г.
Auchan Quail Eggs 20pcs
8 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
16 шт.
Parsley 70g
15 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст.л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
за смаком
Preparation steps
01
Салат промити, викласти на паперовий рушник, просушити.
02
Яйця відварити в киплячій воді протягом 3-4 хвилин, потім відразу ж опустити в холодну воду, яйця повинні повністю охолонути. Після, очистити яйця і розрізати кожне на дві частини.
03
Помідори промити, розрізати кожен помідор на чотири частини, присипати помідори сіллю.
04
Петрушку промити під холодною водою, просушити на паперовому рушнику.
05
Змішати в блендері лимонний сік, оливкову олію і петрушку, подрібнити до однорідної маси, після посолити і поперчити за смаком.
06
На тарілку викласти гірку порваного руками салату, викласти зверху на нього нарізану на шматочки рибу, додати помідори і яйця, викласти підсмажені на оливковій олії грінки, заправити соусом з блендера.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)