
Десерт з дині та нектарина
Смачні десерти неможливо не любити. Сьогодні ми навчимо вас, як приготувати в домашніх умовах десерт з дині та нектарина. Десерт готується дуже швидко і легко. Десерти дуже популярні у Франції, де їх дуже люблять і де без них не обходиться жоден обід. Десерт виходить досить легким. Диня відмінно освіжає десерт і надає особливого смаку. А нектарин надає вишуканості, а також насичує організм сахарозою. А ще нектарин має властивість посилювати секрецію травних залоз і цим самим сприяє кращому перетравленню жирної їжі. Це, звичайно, не єдині переваги цих фруктів, але для тих, хто хоче схуднути після ситного і жирного обіду просто необхідно з'їсти десерт з дині та нектарина.
Ingredients
Диня
800 г
Персики нектарин
400 г
Лимон
60 г
Ванільний цукор
1 ст. л.
Кускус
2 ст. л.
М’ята
10 г
Preparation steps
01
Половину дині порізати невеликими кубиками.
02
Видалити кісточки з нектаринів. Три нектарина довільно порізати, один залишити для прикрашання.
03
У сотейник покласти диню, нектарини, лимонний сік і цукор. На повільному вогні довести до кипіння і варити приблизно 8-10 хвилин на середньому вогні, щоб фрукти стали м'якими.
04
Не даючи охолонути, за допомогою блендера зробити з фруктів пюре.
05
Додати кускус, перемішати і залишити, накривши кришкою, до повного охолодження і набухання кускусу.
06
Розкласти в келихи (або креманки) готове пюре. З решти дині вирізати кульки і викласти зверху. Нектарин нарізати шматочками і додати до дині, прикрасити листочками м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores