Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - Image

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

340 г.

Saint Andre Creme Cheese 200g

200 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

30 г.

Dijo Multigrain Tortilla 250g

4 шт.

Heinz Barbecue Sauce 220ml

100 мл.

Celery Stalk

100 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.

02

Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.

03

Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.

04

Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.

05

Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min