
Пиріг з маком і сметанно-ванільним кремом
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Poppy
200 г.
7 Flour 1kg
180 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Homemade Butter
150 г.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло в мисці розтерти з половиною цукру. Далі додати 3 яйця і добре перемішати.
02
Слідом у миску додати мак і знову перемішати. Потім всипати борошно і розпушувач і замісити тісто.
03
Форму для випікання трохи змастити олією і викласти в неї тісто.
04
У духовку, розігріту до 180°С поставити форму і випікати корж близько 25-30 хвилин.
05
Тим часом приготувати крем: замочити желатин в 100 мл води і залишити на час, вказаний на упаковці.
06
Цукор, що залишився, змішати зі сметаною, туди ж додати ванільний цукор. Гарненько перемішати.
07
Желатин нагріти до кипіння, але не кип'ятити і відразу влити його до цукрово-сметанної суміші. Знову добре перемішати.
08
Коли корж буде готовий, остудити його. А потім залити його отриманим кремом. Далі слід прибрати пиріг в холодильник на 5-6 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)