
Морква по-корейськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
2-3 зубчики
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
60 мл.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1.5-2 ст. л.
Eco Ground Coriander
1/4 ч. л.
Novus Ground Red Hot Pepper 20g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву помити, почистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).
02
Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.
03
Моркву посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.
04
Цибулину почистити і дрібно нарізати. На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки вона не стане золотисто-коричневою.
05
Цибулю видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (олія повинна залишитися в сковороді) і викинути. Гарячою олією полити моркву з часником і спеціями, добре перемішати.
06
Додати в моркву оцет і перемішати, добре охолодити в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)