
Вінегрет з квашеною капустою
Назва страви вінегрет походить від французького соусу " vinaigrette " - вінегрет. Такий соус на початку століття був широко поширений в Європі , а також в дореволюційній Росії , а значить і на частині території України . Цікаво , що як салат вінегрет вперше з'явився в російській кухні в дев'ятнадцятому столітті. Такий салат також поширений в німецькій та скандинавської кухні. Тому не виключено , що вінегрет виник саме на території даних держав. Не дивлячись на це вінегрет зайняв провідну позицію в кухні країн пострадянського простору. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати вінегрет з квашеною капустою. Такий салат буде для вас відмінним закусочним стравою.
Ingredients
Буряк
200 г.
Морква
200 г.
Картопля
200 г.
Капуста квашена
160 г.
Огірки мариновані
160 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Зелений горошок
160 г.
Сіль
за смаком
Олія рослинна
20 мл.
Preparation steps
01
Буряк, моркву, картоплю помити, відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Капусту трохи порубати ножем.
02
З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores