Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі - Image

Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі

Number of servings: 3Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі - прекрасне блюдо для тих, хто любить ніжні відчуття, хто замість гостроти надає перевагу кислинці і солодкому смаку. М'ясо стане відмінним доповненням для гарніру. Також його можна просто подавати з хлібом і намазкою. У міру солодким м'ясо стане завдяки болгарському перцю, соєвому соусу і солодкому соусу чилі. Аромат каррі та імбирного сиропу дасть усім знати, що у вас в домі свято, навіть далеким сусідам. Цей аромат рознесе радість по всьому району. А приготувати такий кулінарний шедевр можна всього за 20 хвилин. Тому ощасливте свого чоловіка, після чого він буде намагатися дарувати радість і вам.

Ingredients

Свинина

500 г.

Соєвий соус

4 ст. л.

Імбирний сироп

2 ст. л.

Соус чилі солодкий

3 ст. л.

Цукор коричневий

1 ст. л.

Чилі пудра

1/4 ч. л.

Каррі порошок

1/2 ч. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зубчика

Перець болгарський

1 шт.

Олія рослинна

3 ст. л.

Preparation steps

01

Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.

02

В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.

03

У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.

04

Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.

05

Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua