
Суп "Затируха"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
2 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
2,5 л.
7 Flour 1kg
300 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Liubystok Coarse Himalayan Pink Salt with Mixture of Peppercorns 250g
за смаком
Preparation steps
01
Очистити картоплю, цибулю і моркву. Нарізати. Картоплю додати в киплячий курячий бульйон. Інші овочі обсмажити на рослинній олії.
02
Зробити затирку. У миску всипати борошно (побільше), додати яйце змішане з водою. Перетирати за допомогою вилки. Просіяти. Інший варіант: збити яйце, умочити в ньому руки, потім у борошні, протерти в руці (долоня об долоню) і повторити до необхідної кількості міні-галушок.
03
Всипати отримані галушечки, в каструлю з картоплею. І невеликою порцією влити яйце. Розмішати. Додати моркву і цибулю. Приправити.
04
Варити ще 3 хвилини. У кінці додати зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)