
Дієтичний салат із шпинату з родзинками
Цей салат порадує вас несподіваним поєднанням інгредієнтів, які надають йому пікантного смаку, що зовсім не заважає бути салату і легким для вашого організму, і одночасно ситним. Кедровий горіх, окрім величезної кількості так потрібних вам корисних речовин і вітамінів, має тонкий смак і аромат, за що його широко застосовують в найвишуканішій кулінарії. Ізюм стане прекрасним доповненням до горіха і порадує вас не лише своїм чудовим смаком, але і дивовижним багатством свого внутрішнього складу. Незважаючи на нейтральність смаку шпинат надасть вашій страві не лише приємний зелений колір, але завдяки величезній кількості заліза стане відмінним джерелом енергії на цілий день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
220 г
Raisins
50 г
Salt Egypt
за смаком
Kilojo Dried Pine Nut 50g
50 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
На сухій сковороді злегка обсмажити кедрові горіхи і родзинки, викласти в тарілку.
02
На розігрітій сковороді на оливковій олії пасерувати до стану м'якості шпинат.
03
Всипати до шпинату родзинки і кедрові горіхи і продовжувати тушкувати ще 2 хвилини.
04
Додати сіль, мелений перець (за бажанням).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores