Салат з нутом, помідорами і м'ятою - Image

Салат з нутом, помідорами і м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Нут - це турецький горох з трохи горіховим присмаком. На жаль, дуже мало людей в країнах СНД його вживають в свій раціон (хоча у вегетаріанців він користується великою популярністю), на відміну від Європи і США. Адже нут містить величезну кількість важливих нашому організму вітамінів (А, С, В1, РР) і макроелементів (особливо калію). А кількість білка в 100 грамах нуту не поступається кількості, яка міститься в червоному м'ясі. З нуту готуються гарніри, вегетаріанські або пісні котлети, закуски і салати. Як приклад - рецепт нижче наведеного салату. Він з розряду тих, які можна вживати як окрему страву, адже салат дуже ситний і додасть вам енергії на тривалий час.

Ingredients for the recipe

Chickpea
71.10 - 90.40

Chickpea

per 1 kg

Ingredients

Chickpea

200 г.

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml

200 г.

Mint 50g

40 г.

Pickled Cucumbers

150 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Preparation steps

01

Нут відварити до м'якості близько години (попередньо краще замочити на кілька годин). Помідори помити і розрізати на половинки. Огірки помити і нарізати кубиками.

02

М'яту помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, сіль, перець і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min