
Салат із печериць
Представляємо вашій увазі прекрасний і легкий смачний салат. Такий салат заслуговує дуже великої уваги. По-перше, він дуже смачний, по-друге, швидко робиться, а по-третє, він корисний. Корисний завдяки вмісту в ньому грибів. Гриби - це джерело протеїнів і вітамінів. Гриби, завдяки божественному запаху і корисним властивостям були визнані в Стародавньому Єгипті "королівської їжею". Тоді їх підносили виключно фараонам. Це і не дарма. Адже, гриби містять протеїни, жири, глюкозу, целюлозу, а також мінеральні речовини: кальцій, магній, калій, залізо, натрій. А також вітаміни: B1, B2, B3, B6, B9, C, D, E. Тому обов'язково приготуйте сьогодні такий вітамінний салатик.
Ingredients
Печериці
500 г.
Зелень
40 г.
Лимон
20 г.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Сіль
за смаком
Салат
200 г.
Олія оливкова
20 мл.
Preparation steps
01
Печериці помити і нарізати скибочками. Трохи обсмажити гриби. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік.
03
Змішати лимонний сік, бальзамічний оцет і оливкову олію. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores