
Рагу по-мексиканськи
Така страва, як рагу дуже популярна у всьому світі. Не дивлячись на те, що її батьківщиною є Франція, вона поширилася по всій Європі, а потім і по всьому світу. У кожній країні у рагу з'явилося безліч варіацій. Незважаючи ні на що воно залишається дуже популярною стравою. Сьогодні хочемо вам запрпонувати приготувати рагу в мексиканському ексклюзивному виконанні. Така повноцінна страва обов'язково задовольнить вашу сім'ю. Тут є повний набір овочів і куряче м'ясо. Тому страва не вимагає ніякого гарніру. Смак овочів виходить насичений і соковитий. Таку страву можна подавати і в якості обіду, і в якості вечері, як самостійну страву, прикрасивши попередньо зеленню і сирими овочами.
Ingredients
Філе куряче
500 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Морква
3 шт.
Перець болгарський
3 шт.
Помідори
3 шт.
Кукурудза консервована
350 г.
Квасоля червона консервована
350 г.
Кориця
0,5 ч.л.
Часник сушений мелений
0,5 ч.л.
Паприка мелена
0,5 ч.л.
Перець чилі мелений
0,25 ч.л.
Preparation steps
01
Нарізати цибулю кільцями, обсмажити на сковороді в олії. Моркву нарізати кубиками, додати в сковороду до цибулі, перемішати.
02
Солодкий перець помити, очистити від насіння, порізати кільцями, потім ще кожне колечко на чотири частини, додати в сковороду до овочів.
03
Помідори нарізати як перець, додати в сковороду разом з кукурудзою. Додати в сковороду квасолю, сіль за смаком і спеції, перемішати.
04
Порізати філе на шматочки, додати до овочів в сковороду. Тушкувати протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores